Zonne-energie

Zonne-energie

Wat maakt het rendabel?

Wist u dat zonnepanelen wel 30 jaar of langer mee gaan? De zonnepanelen waarvan Zonzo gebruik maakt hebben een rendementsgarantie van maar liefst 25 jaar. Elk zonnepaneel levert elk jaar een iets lager rendement. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat deze afname zo laag mogelijk is. Tussen de verschillende merken zonnepanelen kunnen enorme verschillen zitten wat betreft deze afname. Het rendementsverlies van de zonnepanelen van Zonzo is extreem laag. Dat betekent in de praktijk dat u zelfs na 25 jaar gebruik nog steeds een rendement geniet van wel 80%!Ook ten aanzien van de omvormer is productkwaliteit belangrijk. Hoe beter de omvormer in staat is om de energie om te zetten hoe meer rendement u uit uw systeem haalt. Zonzo maakt gebruik van omvormers die tot de top van de markt behoren. Daarbij is het is goed om te weten dat ook de standaard garantie op de omvormer zeer lang is. 

Zonzo staat met andere woorden voor topkwaliteit zodat u verzekerd bent van een lange levensduur van uw producten!

Bespaar elk jaar veel geld

Op dit moment is zonnestroom een stuk goedkoper dan gewone stroom. Dit komt ook door de daling van de prijs van zonnepanelen. Op dit moment heb je de investering van zonnepanelen soms al in 6 jaar terugverdiend. Terwijl de zonnepanelen meer dan 25 jaar meegaan. U hebt dus gegarandeerd een goed rendement op uw investering en deze is ook nog eens zonder risico’s. Gedurende deze periode kunt u moeiteloos en onderhoudsvrij genieten van uw zonnepanelen.

Wij rekenen graag voor u uit welke besparing u kunt realiseren met zonne-energie. Tevens kunnen we voor u berekenen wat uw rendement zal zijn in vergelijking met het rendement van spaargeld op een bankrekening. Laat u ook overtuigen dat zonnepanelen op uw dak een beter rendement opleveren dan op de beste lange termijn spaarrekening.