Thuis gebruik

Thuis gebruik

Thuis gebruik

Zonzo maakt zonne-energie makkelijk voor iedereen. Als u met Zonzo in zee gaat dan hoeft u verder niks te doen. Wij adviseren, leveren en installeren uw zonne-energie pakket in één hand omdraai. Wij bieden complete oplossingen, inclusief een professionele installatie. Dat noemen wij het gemak van Zonzo Alles in één. Zonzo gaat hierin verder dan andere leveranciers. Wij komen vrijblijvend bij u langs, u krijgt een op maat gemaakte offerte en wanneer u akkoord bent wordt de installatie vaak binnen 3 tot 4 weken al geleverd

Ook regelen wij voor u de subsidieaanvraag en melden wij u aan bij Liander. Zij zorgen er op hun beurt voor dat uw energiemeter 100% geschikt is voor zonne-energie. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw volledige zonne-energie opbrengst correct verrekend wordt met uw energierekening. Meer daarover kunt u vinden onder het kopje voordelen thuis gebruik links hiernaast.

Voor de handige klusser leveren wij ook een doe-het-zelf pakket. U bespaart kosten waardoor uw investering nog sneller rendeert.

Zonne-energie op maat

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat elk dak anders is. In alle gevallen zullen we dus samen met u naar de best passende oplossing op zoek gaan. Wij leveren op basis van een persoonlijk gesprek met u een systeem dat precies past bij uw energieverbruik, wensen, budget, oppervlakte van uw dak et cetera.

Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u.