Thuis gebruik

Thuis gebruik

Thuis gebruik

Zonzo maakt zonne-energie makkelijk voor iedereen. Als u met Zonzo in zee gaat dan hoeft u verder niks te doen. Wij adviseren, leveren en installeren uw zonne-energie pakket in één hand omdraai. Wij bieden complete oplossingen, inclusief een professionele installatie. Dat noemen wij het gemak van Zonzo Alles in één. Zonzo gaat hierin verder dan andere leveranciers. Wij komen vrijblijvend bij u langs, u krijgt een op maat gemaakte offerte en wanneer u akkoord bent wordt de installatie daarna binnen afzienbare tijd uitgevoerd (de actuele levertijd wordt met u gecommuniceerd).

Ook regelen wij voor u de subsidieaanvraag en melden wij u aan bij Liander. Zij zorgen er op hun beurt voor dat uw energiemeter 100% geschikt is voor zonne-energie. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw volledige zonne-energie opbrengst correct verrekend wordt met uw energierekening. Meer daarover kunt u vinden onder het kopje voordelen thuis gebruik links hiernaast.

In tegenstelling tot het verleden biedt Zonzo geen Doe-Het-Zelf pakketten meer aan. De huidige installatie- en veiligheidsvoorschriften voor een zonnestroomsysteem zijn een stuk strenger en ingewikkelder dan vroeger. Het is daarom slim om een professionele installateur zoals Zonzo de zonnestroominstallatie te laten realiseren. Zo weet u zeker dat uw installatie voldoet aan de huidige wet en regelgeving. Zonzo hanteert hierbij SCOPE-12 als standaard voor haar installaties. Dit is een onafhankelijke kwaliteitskeuring die verplicht is bij de zakelijke markt, waarin Zonzo ook al jarenlang opereert. In de particuliere markt installeert Zonzo echter volgens deze zelfde SCOPE-12 richtlijnen omdat onze filosofie is dat alle installaties aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden dienen te voldoen.

Zonne-energie op maat

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat elk dak anders is. In alle gevallen zullen we dus samen met u naar de best passende oplossing op zoek gaan. Wij leveren op basis van een persoonlijk gesprek met u een systeem dat precies past bij uw energieverbruik, wensen, budget, oppervlakte van uw dak et cetera.

Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u.