Waarom Zonzo?

Waarom Zonzo?

Waarom kiezen voor Zonzo? Dit is simpel! Zonzo verzorgt voor u namelijk het volledige proces, van aanvraag tot installatie. Wij werken met een flexibel en toegewijd team en hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook zijn wij lid van de branchevereniging Holland Solar en zijn onze medewerkers VCA- gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat al het werk veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd. Tot slot is Zonzo Erkend Installateur Zonnepanelen. Deze erkenning toont vaardigheid op het gebied van de zonne-energietechnologie aan. De KvINL-erkenning maakt het mogelijk deskundige en betrouwbare aanbieders van zonne-energie te herkennen.

Zonzo maakt gebruik van topkwaliteit materialen. Daarom kopen we alle onderdelen voor onze zonne-energiesystemen in bij zorgvuldig geselecteerde merkpartners.

Kwaliteit voorop

Een zonne-energie oplossing koopt u voor de lange termijn. Het is daarom van het grootste belang dat u kiest voor de hoogste kwaliteit. Zonzo werkt alleen maar met A-merken in de industrie. Alle panelen die geleverd worden zijn stuk voor stuk getest in de fabriek op werking en opbrengst.

Voor zonnepanelen maken wij gebruik van zowel Europese als Aziatische merken. Hierbij is de wens van de klant doorslaggevend en informeert Zonzo u uiteraard over de verschillen tussen de merken. De zonnepanelen van deze merken zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid, opbrengst, kwaliteit en garanties.

De omvormer is van grote invloed op het totale rendement van het systeem. De kwaliteit van de omvormer bepaalt dan ook het maximale rendement van het systeem. Voor omvormers maken wij gebruik van de topkwaliteitsproducten. Deze omvormers hebben een zeer hoog rendement van maximaal 99% en staan garant voor maximale opbrengsten en optimale gebruikersvriendelijkheid. De omvormers zijn geschikt voor ieder type module en iedere installatiegrootte.

Voor de situaties waarbij schaduw op de zonnepanelen een hinderlijke rol speelt, rusten we elk zonnepaneel uit met een eigen omvormer. Daarmee wordt de maximale opbrengst uit elk zonnepaneel gehaald. Hiervoor maken wij gebruik van het systeem van Solar Edge.

Voor de bevestigingsmaterialen maken wij gebruik van de Nederlandse merken Clickfit en van der Valk. Het gaat hier om goed doordachte professionele montagesystemen voor zonnepanelen met een minimale montagetijd. Kortom, de beste kwaliteit materialen worden afgestemd op uw situatie.