Zakelijk gebruik

Zakelijk gebruik

Zonne-energie voor bedrijven

Met de aanschaf van zonnepanelen bent u maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Het opwekken van elektriciteit met zonnepanelen leidt tot grote kostenbesparingen, lagere CO2-uitstoot en is vaak gemakkelijker te realiseren dan u denkt. Ook voor uw bedrijf geld dat elke situatie anders is, Zonzo geeft u daarom advies op maat. Een zonne-energiesysteem van Zonzo sluit aan bij uw specifieke wensen, eisen en energieverbruik.

Zonzo heeft een ruime ervaring met het plaatsen van grote zonne-energiesystemen op daken van bedrijven. Het ontwerpen en installeren van grotere systemen vergt specialistische kennis en ervaring. Wij bekijken samen met u wat de beste opstelling is, waardoor u het meeste rendement haalt uit uw installatie.

Omdat elk dak weer verschillend is (platte daken, schuine daken, golfplaat daken, stalen daken, etc.) worden de bevestigingsmaterialen vooraf op maat gemaakt. De montagetijd van de zonnepanelen is daarmee minimaal.

Voor het goed laten renderen van een grotere PV-installatie is datalogging, data-analyse en alarmering aan te bevelen. Daarmee kunnen de prestaties van uw installatie op elk moment worden gevolgd. Desgewenst kan dit alles online worden weergegeven.

Met Zonzo bent u verzekerd van een optimaal presterend systeem en maximale opbrengsten. Indien gewenst kunnen enkele referentieprojecten worden bezocht.