Wie is Zonzo?

Zonzo is een Westfriese onderneming gespecialiseerd in systemen voor zonnestroom, een bedrijf uit de regio dus. Het bedrijf is opgericht op 1 april 2009. De eigenaar achter Zonzo is Ruud Vriend samen met zijn vrouw Tosca Mastenbroek. Met Ruud's technische achtergrond was hij in 2009 op zoek naar iets nieuws. Hij is van jongs af aan bezig met de natuur en hij kan erg genieten van bomen, planten en dieren. Door dit te combineren kwam Ruud het fenomeen Zonnepanelen tegen en uit interesse is hij zich hierin gaan verdiepen.

Hij heeft zo zonnepanelen op zijn eigen dak geplaatst en hij vond dit een prachtige toepassing van techniek in combinatie met duurzame energie. Ruud heeft zo zijn eigen bedrijf aan huis opgericht en is als zelfstandig ondernemer als allereerste onderneming begonnen met het leveren en installeren van zonnepanelen. Persoonlijk contact met de klant en kwaliteit voorop zijn vanaf het begin zijn belangrijke pijlers.

Zonzo heeft sinds 2009 duizenden systemen geïnstalleerd, men weet alle details van binnen en buiten. Zonzo is door de jaren heen doorgegroeid naar een ander pand met meer ruimte op de Hemmerbuurt 39, nog steeds gevestigd in Hem. Daar werkten we met 10 personen. Daarna zijn we verder gegroeid en verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Koggeweg 52A, nog steeds gelegen in Hem. Momenteel is Zonzo een stabiel en ervaren bedrijf uit de regio die de grondlegger is als het gaat om zonne-energie, de beste in zijn vakgebied.

Ons bezoekadres per juni 2018 is Koggeweg 52A, 1607 MT, Hem.